Om oss

Martin Johnsrud Sundby, Anette Skarpaas Ramm og hele Kickstart Health hjelper deg å nå dine mål, enten du vil bli slankere eller sprekere etter sommerferien eller du vil etablere nye og gode vaner for livslang helse. 

Vi starter med et intenst opplegg på 3, 4 eller 6 måneder, hvor vi ut fra din kropp, dine forutsetninger og dine mål lager et helt individuelt og skreddersydd opplegg. Tett oppfølging gjør at vi maksimerer sjansen for at du når målene dine!

Kickstart Health drives av klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpass Ramm, skilegenden Martin Johnsrud Sundby og så en gjeng IT-nerder og flere i heiagjengen! Vi har både PTer, klinisk ernæringsfysiologer og fysioterapeuter som hjelper deg å nå dine mål.

Vi har en visjon om å gi folk som er motiverte for å endre livsstilen sin motivasjon, kunnskap og verktøy for å lykkes med drømmene sine!

Bli med oss på reisen!

Hvem står bak Kickstart?

Martin har gjennom en liten mannsalder vært norges best trente idrettsutøver. Han har i karrieren hatt stor nytt av en mental coach og har også selv vært mye brukt som coach innen både idrett og næringsliv. 

Martin har ansvar for treningsplanene på Kickstart Health, samt at han er verdens beste motivator og finner de indre triggerne til deltakerne i programmet.

Stig-André Berge har medaljer fra både OL og VM i bryting og har vært trener på brytelandslaget.

Nå er han klar for å trene deg, enten du får personlig oppfølging på distanseprogrammet, vil utfordre intimsonene i brytehallen eller er klar for en morgen eller kveldstur i bratt oppoverbakke og med godt humør!

Sondre har vært fysisk trener for broren Martin Johnsrud Sundby. Han er også siviløkonom, og vet hvordan det er å kombinere trening, familie og en travel hverdag.

Sondre har bred erfaring fra coaching av både toppidrettsutøvere og oss vanlige folk.

Marieke er sjefen i selskapet vårt og gift med Martin. På den måten sikrer vi korte beslutningsveier og fullt fokus!

Marieke er utdannet fysioterapeut og har en mastergrad i fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole. Tidligere har hun arbeidet i bedriftshelsetjenesten til Avonova og med livsstilsendringer ved Frisklivssentral. I kickstart er Marieke en del av treningsveileder teamet.

Maren har en bachelor i Fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøgskole, og studerer til en mastergrad i Fedme og helse ved NTNU.

Hun har lang erfaring med å trene mennesker med forskjellige målsetninger og er klar for å hjelpe akkurat deg med å finne dine mål og hjelpe deg på veien mot en sunn og bærekraftig livsstil.

Anette er klinisk ernæringsfysiolog med mer enn 15 års erfaring med individuell behandling og gruppeundervisning ved blant annet Volvat Medisinske Senter og Preventiv kardiologi ved Ullevål universitetssykehus.

Anette har mange års erfaring med å følge opp pasienter som ønsker å endre livsstilen. Hun er opptatt av langtidsoppfølging ved kostholds- og livsstilsendring.

Hun er forfatter i boka ”24 timers livsstil” som legger vekt på kosthold, fysisk aktivitet og mental helse for optimal livsstil. Jobber nå som ekstern foreleser ved flere høyskoler, ekspert i VGs vektklubb og som KEF ved Volvat Medisinske Senter. 

Kristiane er klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo med spesialisering i idrettsernæring.

Kristiane har også vært elitespiller i håndball i 12 år og spilt både nasjonalt og internasjonalt. 

Hun har tidligere jobbet med pasientbehandling knyttet til Idrettens skadetelefon, samt holdt foredrag om kosthold og ernæring.

Camilla er klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. 

Hun har tidligere holdt gruppeundervisning ved preventiv kardiologi på Aker sykehus. 

Ved siden av det «vanlige» arbeidet i Kickstart følger hun spesielt opp pasienter som har gjennomgått en ny type fedmeoperasjoner på Colosseumklinikken.

Malin er klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. 

I tillegg er Malin utdannet personlig trener, nylig utdannet gestaltterapeut og drevet aktiv med alpint. Hun har et brennende engasjement innen livsstilsendring. 

Vår
misjon

Vi skal sikre at motiverte nordmenn når sine mål enten det er å finne sommerkroppen, bli sprekere eller bygge langsiktige gode vaner for et godt og helsig liv.

Men NB: Vi er ikke for alle! Skal du leke med oss må du være innstilt på en ganske så ekstrem reise hvor vi og du stiller strenge krav til deg selv. 

Men så garanterer vi også at du når målene dine om du følger opplegget!

Vår
historie

Både Martin og Anette har drevet egne og andre kropper hardt i mange år. Vi vet hva som skal til å få nå målene dine, og vi har øvd oss mye på å tilpasse opplegg til å trigge akkurat deg, og hensyntatt akkurat din situasjon og din kropp. 

Vi har opplegg for alle, enten du er tidligere idrettsutøver eller helt uten erfaring. Velkommen!

Hva inngår?

Mer om treningsopplegget

Previous
Next

Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet en oversikt over ofte stilte spørsmål på en egen side: www.kickstart.no/sporsmal-og-svar/. Ta en titt der! Og send oss et spørsmål om du ikke finner det du er ute etter!

Lurer du på noe?