Vi er best i Norge på rask og varig helseforbedring! 
Nå har vi laget et konsept hvor du kan gi en gave for livet til en du er glad i. 
Som en del av gaven får du en personlig videoinvitasjon fra en valgfri medlem av teamet vårt; Martin J. Sundby, Sondre Sundby, Anette S. Ramm eller Stig-André Berge. Vi kan til en viss grad tilpasse hilsenen til et mål du har for din kjære.
Vi har programmer som passer enten din venn har kraftig overvekt, ambisjoner om å ta merke i Birken eller bare ønsker å bli generelt sprekere og sunnere. Les om våre ulike pakker under. 
Og har du lyst til å kjøpe en pakke i gave og en pakke til deg selv får du 10% rabatt.
Vil du ha noe å pakke inn kan vi også sende deg en t-skjorte, drikkeflaske eller en oppskriftsbok!

Vi har programmer tilpasset alle forutsetninger og mål

 

Vi gjennomfører en kartleggingssamtale på alle, hvor vi klargjør mål og forutsetninger, og velger riktig program, kostholds og treningsplan ut fra dette, men generelt faller deltakerne våre i to hovedkategorier; «Ned i vekt» og «Sunnere og Sprekere»:

Program 1: Ned i vekt

«Ned i vekt» er perfekt for de som ønsker en BETYDELIG VEKTREDUKSJON, har en BMI på over 30 og er uerfaren i treningsverden. 

Dette programmet er tilpasset en smart, effektiv og varig vektnedgang. 

Det blir en inspirerende og sosial periode der hovedfokuset er å få på plass et fornuftig kosthold for å oppnå vektreduksjon og tilpasset trening ut fra dine forutsetninger. 

Her møter de vårt faglig sterke team og en gruppe mennesker som er i samme situasjon som deg. Din kjære kommer ikke til å være sprekest, og heller ikke lengst bak. Det blir en fin gruppe som støtter hverandre!

Program 2: Sunnere og sprekere

Full pakke livsstilsendring med tett oppfølging på kosthold, trening og nye vaner!

Opplegget passer perfekt enten målet er å komme i bedre fysisk form, bli sterkere, gå ned x- antall kilo i vekt eller endre kroppssammensetning. Få inspirasjon og motivasjon til å få sunnere vaner med bedre kosthold og trening sammen med Kickstart-teamet. 

Med dette programmet garanterer vi å nå målene på en annerledes, tøff og gøy måte. 

Det spiller ingen rolle om han eller hun trener eller ikke for øyeblikket! Vi bygger opp programmet progressivt fra det nivået han eller hun starter på.

Program 3: Godt trent

«Godt trent» er programmet for de som allerede er aktive, men ønsker å ta kondisjon og styrke et steg opp. 

Dette programmet er for de som alt er i gang, men ønsker mer systematisk trening sammen med et fornuftig kosthold.

Programmet skyter fart fra start med treningsprinsipper fra en toppidrettsutøver. Med Kickstart-teamet som heiagjeng vil du få gode råd og veiledning hele veien. 

Kan bo hvor som helst

Vi har fysiske programmet i Oslo og Trondheim, men vi har minst like gode resultater på de som følger programmet fra distanse. For de som er i Oslo og Trondheim har vi stedlige fellesøkter, mens «distansedeltakerene» får webøkter, seminarer og foredrag på weblink og tett oppfølging gjennom ukesrapporter og chat. Og er de innom Oslo eller Trondheim er de hjertelig velkommen innom en økt!

i alle programmene inngår

Gave med personlig videohilsen fra 11.700,- til 20.900,-

Vi sender en videohilsen til din epost, som du kan dele eller vise. Om du vil kan vi også sende en oppskriftbok, drikkeflaske eller en t-skjorte til å pakke inn.

Etter bursdagen kontakter vi gavemottaker og finner riktig program og oppstart-dato. Gavemottaker får da en individuell kartlegging av mål, helse og forutsetninger og ikke minst oppfølging fra en verdensmester gjennom tre til seks måneders programmer!

Dette blir bra!!

Se hva våre fornøyde deltakere sier

se videosnutter fra gjennomførte program

les hva deltakere og ledere har å fortelle