fjernprogram – digital oppfølging

Sprekere og sunnere livsstil på 3 måneder fra der du bor!

Få tett oppfølging på telefon og digitalt fra Martin J. Sundby, Anette Skarpaas Ramm og et team av trenere, fysioterapeuter og klinisk ernæringsfysiologer!

du når garantert dine mål, om du følger planene vi sammen setter opp!

01.

Sett høye, personlige mål

Sammen kartlegger vi hva du ønsker å oppnå (sprekere, sterkere, slankere, bedre helse, osv) og vi finner hva som er din motivasjon for å gjøre en livsstilsendring!
02.

ut fra din situasjon

Vi kartlegger jobb og familiesituasjon, hvor god form du har i dag og om det er sykdom, kosthold og andre ting å hensynta i å lage en best mulig plan for deg
03.

og hvor god tid du har

Vi trenger minimum 3 måneder på å kickstarte et nytt liv, men vi har også 4-mnd og 6-mnd-varianter og du kan få oppfølging også etter programmet er over

Basert på dine mål og situasjon lager vi til

04.

detaljerte Treningsplaner

Vi lærer deg nye teknikker og lager programmer for bedre kondisjon, fettforbrenning og muskelbygging.
05.

kostholds-planer

Kostholdsplaner med enkle, velsmakende og delikate retter som er lette å lage, og gir gode tips til hverdag, reise og fest
06.

og følger deg opp ukentlig

hver uke har vi en runde på hva som har fungert og hva vi må endre på for at du skal nå målene dine! Dette gir både læring og motivasjon!
Det er utvilsomt litt kult å få tommel opp fra en verdensmester!
Martin og Anette ute

oppfølging på telefon og digitalt

tett oppfølging

Vi startet med Kickstarter våren 2022. Erfaringene fra året som har gått er kjempegode på at det er mulig å følge opplegget selv om du ikke kan møte opp fysisk, så har nå laget egne grupper for «fjernprogram».

 1. Vi snakker på telefon og digitalt om hva som er dine mål, dine rammebetingelser (jobb, familie, treningserfaring)
 2. Når vi er i gang får du oppfølging gjennom uformelle kanaler (chat og epost) og
 3. gjennom en «formell» fot i bakken hvor vi gjennomgår siste uken, din utvikling opp mot målene og hva som fungerer bra og hva vi må justere på

teknikker det er lett å lære

 1. Vi lærer deg nye treningsteknikker gjennom videoer og gjennom felles teams-økter
 2. Vi lærer deg om kosthold og introduserer nye matretter gjennom detaljerte ukesplaner
 3. Har du spørsmål tar vi det 1:1 eller i gruppechatten. Vi har et team av klinisk ernæringsfysiologer som både har erfaring fra fedmepasienter og toppidrettsutøvere, fysioteterapeuter og trenere. Vi har alle erfaring fra å kombinere familie, jobb og trening – så vi kan relatere til din situasjon og at struktur og pragmatisme må kombineres. 

tett

oppfølging

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 1. Sammen setter vi høye mål for deg
 2. Tilpassede trenings og kostholdsplaner
 3. Teamsøkter hvor vi gjennomgår opplegg og teknikker
 4. Ukentlige tilbakemeldinger og mulighet for justering
 5. Daglig chat

Unn deg selv en varig livsstils-endring!

 1. Vi har designet et opplegg for at du skal nå dine mål, enten det handler om å bli sprek eller slank på kort tid, eller å bygge bedre vaner for livslang bedre livsstil

 2. Vi følger deg opp med målinger av din gjennomføring og fremdrift.

 3. Martin og Anette har erfaring fra flere års egen trening for å nå ekstreme mål, eller med å bli veiledet og i å veilede andre i å skape en bedre livsstil. Underveis har vi funnet oppskriften på hvordan man kan skape varig endrede vaner.

 4. Dette får du nå nyte godt av, hvis du er motivert til gjøre en livsstilsendring!

Hva kreves av deg?

Vi kan ikke trene og spise for deg, men vi gjør det enkelt å spise sunt og trene mest mulig riktig ut fra din situasjon og dine mål. 

Du må i en periode gjøre helsen din til noe av det viktigste. Vi veileder deg i hvordan du skal få tid innimellom jobb og familie og vi hjelper deg å skape økter og kosthold som er mest mulig riktig ut fra dine forutsetninger. 

Du må først og fremst være motivert for å gjøre en endring. Vi hjelper deg i perioden, og vi gjør deg klar for å ta nye og sunne vaner med deg videre i livet!

Vi heier på deg og gleder oss til å ta fatt på reisen sammen! Dette er eksklusivt og intimt, så antall plasser er begrenset. Finn et start-tidspunkt som passer deg og sikre din plass nå! 

Lurer du på om dette er noe for deg? Send oss en melding så svarer vi kjapt!

Hva som kan inngå:

Felles opplegg
Tilpassede planer
Individuell oppfølging

Sikre din plass nå!

Det er begrenset antall plasser, så meld deg på tidlig!

Vi har kurs som går over 3 mnd, 4 mnd og 6 mnd.

Kursene passer både de som primært vil mye ned i vekt, de som primært vil bli bedre trent og de som vil begge deler!

 1. På 3 mnd får du en sterkere og slankere kropp, samt at vi har gitt deg verktøy, teknikker, kompetanse og nye, etablerte trenings, spise og livsstilsvaner. Vi garanterer resultater hvis du gjør som vi sier underveis!

 2. Ved å velge 4-mnd-varianten sikrer vi at du får oppfølging også etter at nye vaner er etablert, slik at de sitter ordentlig.

 3. Med 6-mnd-varianten får du mye oppfølging over tid, og vi sikrer at nye vaner er godt etablert, slik at de sitter ordentlig, også gjennom en ferie. 6 mnd gjør også at vi sammen kan ha litt mer slack på trening og kosthold underveis og likevel sikre synlige resultater på helse, livvidde, styrke og kondisjon

Uansett hvilket program du velger; det viktigste er at du kommer i gang og får ny motivasjon, nye teknikker og nye vaner! Meld deg på nå!

Introduksjonstilbud Fjernprogram

Vi er fortsatt i læringsfasen på noen ting rundt kurset vårt, så prisene er rabatterte introduksjonstilbud: