Foredrag

Kickstart er et konsept for livsstilsendringer for både privat og bedriftsmarked, og vi vet at det på veien til å lykkes med dette er en god del mentale elementer som må ligge på plass. I hovedkonseptet vårt får du tilgang til all vår kompetanse rundt konkret tematikk gjennom webinarer og stedlige foredrag, men vi i Kickstart tilbyr også nå eksterne foredrag for din bedrift eller din treningsgruppe ved siden av hovedkonseptet.

Vi har en spennende liste med foredragsholdere med stor kompetanse på ulike felt, og på områder relatert til helse, trening, motivasjon, målsettinger, utvikling, motgang, sykdom, krisehåndtering, endringsstrategier, osv.

Ta kontakt med oss for en prat om behov og muligheter, samt et tilbud på leveranse: kontakt@kickstart.no eller telefon 400 00 570.

Noen av våre foredragsholdere:

1. Fra middelmådig til best

Martin snakker om hvordan små og usynlige endringer i hverdagen gjorde at han gikk fra helt middelmådig til best i verden. I denne historien er også ærlighet fra omgivelsene avgjørende og små øyeblikk i karrieren definerende.

2. Motivasjon og mål

Martin forteller om sitt perspektiv på mål og målsetting, og serverer deg en verktøykasse han mener alle bør ha med seg dersom man jager et håret mål. Historien fortelles gjennom et mål om en livsstilsendring, men der dette kun presenteres som et bilde på en drøm eller et mål,

Veien til toppen med broder - fra en treners perspektiv

Gjennom 10 år har Sondre jobbet tett sammen med en av verdens beste utøvere innen sin idrett. I dette foredraget snakker Sondre om sine observasjoner som trener: hva har gjort Martin til en vinner og hva slags betydning har teamet på veien mot det store målet.

 

Fritz Aanes og Stig-Andre Berge snakker fra trenerperspektivet og utøverperpektivet om samarbeidet frem mot det store målet. Utfordringer som kommer og hvordan holde fokus når livet blir satt på prøve

Livsstilsendring

Anette Skarpaas Ramm er klinisk ernæringsfysiolog og har siden 2005 jobbet med pasienter og klienter på ulike sykehus, private foretak og klinikker, samt gitt ut bok om kosthold.

Anette har hovedsakelig jobbet med temaene livsstilsendring og vektnedgang, men også andre problemstillinger som handler om tilpasset kosthold for ulike matintoleranser, allergier, tilstander eller sykdommer. 

Anette har også vært med i en rekke TV-innspillinger som «The Biggest Loser Norge» og er aktuell med «16 ukers helvete».

Prestasjons-ernæring og spiseforstyrrelser

Kristiane Stormoen er tidligere elitehåndballspiller og klinisk ernæringsfyiolog med spesialisering i idrettsernæring.

Som ung håndballspiller hadde Kristiane ett mål for øyet: Å bli best, koste hva det koste ville. I dette foredraget deler Kristiane sin historie. Historien om håndballtalentet på fjorten som la om kosthold og trening uten nok kunnskap i bunn. Om spiseforstyrrelsene som etterhvert festet taket, hvordan det påvirket henne, og ikke minst hvordan hun ble frisk. Hun prater om hvorfor nok – og riktig mat – er viktig for utvikling og prestasjon, og om hva du som idrettsutøver kan gjøre for å legge forholdene til rette for å bli best mulig.
Foredraget kan tilpasses alder og idrett. Kristiane holder også generelle foredrag innen idrettsernæring til lag og foreninger på forespørsel.

Dette foredraget snakker Fritz Aanes om hvor viktig verdier og team følelse er for å prestere. Å den direkte og ærlige lederstilen hans «Ærlighet med kjærlighet

Skal vi finne et tema og opplegg som passer dere?

Ring oss på telefon 400 00 570, send epost til KONTAKT@KICKSTART.NO, eller fyll ut kontaktskjema: 

Lurer du på noe?