Team

Kickstart Health drives av klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpass Ramm, skilegenden Martin Johnsrud Sundby og så en gjeng IT-nerder og flere i heiagjengen!

Vi har en visjon om å gi folk som er motiverte for å endre livsstilen sin motivsjon, kunnskap og verktøy for å lykkes med drømmene sine!

Bli med oss på reisen!

Hvem står bak Kickstart?

Martin har gjennom en liten mannsalder vært norges best trente idrettsutøver. Han har i karrieren hatt stor nytt av en mental coach og har også selv vært mye brukt som coach innen både idrett og næringsliv. 

Martin har ansvar for treningsplanene på Kickstart Health, samt at han er verdens beste motivator og finner de indre triggerne til deltakerne i programmet.

Anette er klinisk ernæringsfysiolog med mer enn 15 års erfaring med individuell behandling og gruppeundervisning ved blant annet Volvat Medisinske Senter og Preventiv kardiologi ved Ullevål universitetssykehus.

Anette har mange års erfaring med å følge opp pasienter som ønsker å endre livsstilen. Hun er opptatt av langtidsoppfølging ved kostholds- og livsstilsendring.

Hun er forfatter i boka ”24 timers livsstil” som legger vekt på kosthold, fysisk aktivitet og mental helse for optimal livsstil. Jobber nå som ekstern foreleser ved flere høyskoler, ekspert i VGs vektklubb og som KEF ved Volvat Medisinske Senter. 

Meld deg på nå!