Personlig kostholdsplan

Kostholdsplanen er utarbeidet av klinisk ernæringsfysiolog og alle måltidene er næringsberegnet.

Maten er råvarebasert, har et høyt innhold av frukt, bær og grønnsaker og er satt sammen for best mulig metthetsfølelse. Kostholdet dekker det anbefalte inntaket av vitaminer- og mineraler.

Planen tilpasses dine blodprøveresultater, aktivitetsnivå og mål.

Nærings-beregnede måltider

Vi lager en komplett måltidsplan for deg hvor alle måltidene er næringsberegnet og knyttet til hva du trenger ut fra dine blodprøveresultater, aktivitetsnivå og mål

Råvarebasert og med god metthetsfølelse

Maten er råvarebasert, har et høyt innhold av frukt, bær og grønnsaker og er satt sammen for best mulig metthetsfølelse
Råvarebasert

Vitaminer og mineraler

Kostholdet er lagt opp til å dekke det anbefalte inntaket av vitaminer- og mineraler. Individuelle justeringer gjøres ut fra blodprøver for å sikre best mulig match til din profil.

Innledende
blodprøvekartlegging

Anette har erfaring med mer ekstreme prosjekter som å
klargjøre skuespillere til ulike filmroller der de skal
gå ned i vekt på kort tid:

Klinisk

ernærings- fysiolog

Anette Skarpaas Ramm spiser matpakke

Vitenskapelig tilnæring

Enkelt kosthold- og treningsprogram som vil gi gode resultater om målet er å bli sterkere, få en smalere livvidde, gå ned i vekt eller endre kroppssammensetning. Programmene er enkle å forstå, men det krever innsats for å gjennomføre.

Kost- og treningsprogrammet er lagt opp slik at du i en periode skal slippe å tenke og vurdere hva du skal spise og hvordan du skal bevege deg. Likevel er målet at det du spiser og trener vil gi mestringsfølelse underveis, og gi gode forutsetninger for bedre vaner på sikt.

Ta gjerne blodprøver i forkant hos Blodsjekk eller hos fastlegen, slik at det kan følges med på kolesterol og blodsukker underveis. Dersom du har mangel på for eksempel vitamin D eller jern bør tilpassede vitamin-/ mineraltilskudd tas. Tar du medisiner bør du konferere med lege. Det er særlig aktuelt å følge med på blodtrykk, kolesterol og blodsukker for å eventuelt redusere eventuell medisinbruk.